Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πάλι στο μηδέν η Ζάκυνθος στα εκτός έδρας...

Για μια ακόμη φορά η Ζακυνθος γνώρισε την ήττα με το γνωστό 1-0 και γυρίζει από αυτό το μακρινό ταξίδι με άδεια χέρια.

Ένα γκολ στο 9΄ ήταν αρκετό για τους Κρητικούς να πάρουν χωρίς να εντυπωσιάσουν το τρίποντο.

Δοκάρι είχε ο Κισσαμικός στο 39΄ με τον Μάνιας για να διπλασιάσει τα γκολ.

Δοκάρι είχε η Ζάκυνθος στο 46΄ με τον Ναζίμ αλλά από εκεί και πέρα ήταν ακίνδυνη να φτάσει στην ισοφάριση.. πλην μια καλής στιγμής με τον Λέκκα στο 71′

Παράπονα από την διαιτησία του Μιχελή έχει η Ζάκυνθος

Τι είχες Γιάννη μου; Τι έχω πάντα… Γνωστή παροιμία που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο αφού πάντα κάτι θα γίνεται και θα είναι επίκαιρη… Στην περίπτωση της Ζακύνθου αυτή η παροιμία ταιριάζει «γάντι»… πιο γάντι δεν γίνεται. Για άλλη μια φορά εκτός έδρας η ομάδα του «Φιόρο του Λεβάντε» έδειξε τα ίδια «συμπτώματα» χωρίς δημιουργία, χωρίς έμπνευση και χωρίς ποιότητα, έμεινε στο μηδέν… και αν δεν υπήρχε το δοκάρι του Ναζίμ θα λέγαμε μηδεν από μηδεν, μηδέν…
Από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα στην Ριζούπολη η Ζάκυνθος έχει να πετύχει γκολ! Απλά απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτό λοιπόν δεόχνει ότι η ομάδα δεν μπορεί να ανεβάσει τον πήχη της δημιουργικότητας της. Αυτό το παιχνίδι στο Μέλεμε στα Χανιά είναι «καρμπον» όπως και τα προηγούμενα… και η ζωή συνεχίζεται και για άλλη μια φορά οι Ζακυνθινοί φίλοι θα κοιτούν έχασαν οι άλλες ομάδες και αν ήρθε η σειρά κάποιας άλλης να τα παρατήσει…Βέβαια και η διαιτησία έβαλε και αυτή ολίγον το χεράκι της, χωρίς αυτό να είναι άλλοθι για την ζακυνθινή ομάδα.
Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι σαφώς ήταν καλύτεροι, πατούσαν πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν Βαττής θα σουτάρει αρχικά ο Παπαδόπουλος αποκρούει και ο Σαπαλίδης θα πάρει το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά θα σημειώσει το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων.
Από εκεί και πέρα η ομάδα του Σπύρου Μπεξεβάνου όχι μόνο διαφύλαξε το υπέρ της σκορ αλλά πίεσε για να πετύχει ακόμη άλλο ένα τέρμα για να «κλειδώσει» τη νίκη… Η Ζάκυνθος προσπάθησε να πιέσει αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Λαζαρίδη… Τα λεπτά περνούσαν οι φάσεις λιγοστές… Στο 39΄ η ομάδα των Χανιών στάθηκε άτυχη καθώς ο Ισπανός Μάνιας με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου και η Ζάκυνθος έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι.
Στο Β΄ μέρος η θεά τύχη αυτή την φορά γύρισε την πλάτη στην Ζάκυνθο καθώς στο 46΄ άγγιξε το γκολ, όταν ο Κουρέλλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ναζίμ με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λαζαρίδη! Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως το παιχνίδι… ο τεχνικός της Ζακύνθου παρά τις αλλαγές που έκανε δεν κατάφερε να «ανακατέψει» την  τράπουλα καθώς η Ζακυνθινή ομάδα έμεινε καθηλωμένη να περιμένει την μοίρα της. Μια επικίνδυνη στιγμή έγινε για τους νησιώτες όταν ο Σταματής έβγαλε τον Λέκκα σε θέση βολής αλλά ο τελευταίος αστόχησε..
Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Κισσαμικού ήταν ο Ισπανός Μάνιας που δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα της Ζακύνθου.. Τα τελευταία λεπτά για άλλη μια φορά πήγαν ¨σβηστά» για την ομάδα των Χανίων. Η Ζάκυνθος δεν ήταν ικανή να κάνει την υπέρβαση και έφυγε από την Κρήτη χωρίς βαθμούς. Από εδώ και πέρα τα βλέμματα πέφτουν για το επόμενο παιχνίδι στην Ζάκυνθο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σεληνιωτάκης, Πότσι, Μάνιας, Βαττής, Τσικουδάκης, Σαπαλίδης
Στον πάγκο οι: Αγριμάκης,Κουρτεσιώτης, Λώττας, Ποζίνκοβιτς, Ν’ Γκουέμ, Τσιμογιάννης, Μάντζης.
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Πέττας Νίκος (46′ Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74′ Αντωνίου), Σταματής, Κρολ
Στον πάγκο οι: Πολίτης, Ζέλιος, Μεντούρ, Πέττας Ραφαήλ, Αντωνίου, Τσαραούσης και Κάρδαρης.

πηγη:  www.ioniansports.gr

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ! Αφαίρεση βαθμών ή χρηματικό πρόστιμο στην Ζάκυνθο!

Προβλήματα παρουσιάζει η προσπάθεια που κάνει η Ζάκυνθος για να περάσει την 2η φάση της επιτήρησης καθώς η Ζακυνθινή ομάδα την έχει περάσει κατά το ήμισυ… Οι κυανοκίτρινοι έχουν μαζί τους ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα αλλά υπάρχει ένα άλλο σημείο που δεν έχει καλυφθεί… αυτό είναι οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών και οι υπογραφές αυτών αλλά αυτό δεν έχει επιτευχθεί καθώς αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει η σχετική οικονομική δυνατότητα (ρευστό)…
Έτσι η Ζάκυνθος έχει ακόμη σε εκκρεμότητα την 2η φάση της επιτήρησης και δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την 3η φάση. Για αυτόν τον λόγο το αρμόδιο όργανο αδειοδότησης δεν είχε στα χέρια του τον πλήρη φάκελο με αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να κινδυνεύει είτε με αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα είτε με χρηματικό πρόστιμο.
Αν συμβεί το πρώτο σενάριο που είναι και το πιο πιθανό, τότε το πλήγμα θα είναι τεράστιο για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να μείνει στην κατηγορία. Αυτό που μένει είναι να δούμε πως μπορεί να κινηθεί η διοίκηση της Ζακύνθου για να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη απόφαση…
Στην Ζάκυνθο περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη καθώς η ομάδα έχει μείνει απροστάτευτη από την τοπική εξουσία καθώς κανένας από τους τοπικούς άρχοντες δεν έχει  βοηθήσει οικονομικά την πορεία της φετινής ομάδας… Σε αυτές τις περιπτώσεις το πιο πιθανό είναι να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από την κυανοκίτρινη ομάδα, όπως και από τις άλλες ομάδες που έχουν πρόβλημα. Καλλιθέα, Παναχαϊκή καιΖάκυνθος αντιμετωπίζουν το ίδιο ενδεχόμενο. Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου δεν υπολογίζονται. Θεωρείται ότι η διοργανώτρια θα ζητήσει να μην αφαιρεθούν βαθμοί αλλά να επιβληθεί πρόστιμο στις τρεις αυτές ομάδες όσο ακόμη βρίσκονται στο 2ο στάδιο της επιτήρησης!
Αργά το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ ότι οι παραπάνω ομάδες δεν πληρούν τις προυποθέσεις για την 3η φάση της επιτηρήσης. Αντίθετα Πανελευσινιακός, Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσεραϊκός καιΚισσαμικός πληρούν τις απαιτήσεις της συγκεκκριμένης διαδιακασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.
Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

πηγη: www.ioniansports.gr

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Ζάκυνθος...

Πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Ζακυνθινή ομάδα μετά από το τρίποντο από τον Ολυμπιακό Βόλου…

Μεγάλα παιχνίδια έγινα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η Ζάκυνθος μετά από 14 αγνωστικές βρίσκεται και πάλι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Κέρκυρα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Παναχαϊκής και την κέρδισε με 2-1. Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανσεραϊκός που κέρδισε εντός έδρας τον Κισσαμκό. Η ομάδα των Σερρών ανέβηκε στην βαθμολογία. Καρδίτσα και Καλλιθέα έμειναν στο χ. Σπουδαίο βαθμό πήρε ο Αγροτικός Αστέρας μέσα στα Τρίκαλα (1-1). Η Λαμία κέρδισε μέσα στο Αίγιο τον Παναιγιαλειο με 3-1 και τον βύθισε στην βαθμολογία. Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε τα Χανιά με 1-0 και είναι πρώτος στην βαθμολογία. Η Αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με το Πανελευσινιακό να υποδέχεται την πρωτοπόρο Λάρισα.

FOOTBALL LEAGUE 2015/16

Home • FOOTBALL LEAGUE 2015/16

PosTeamPldWTLGoalsDiffPts
1Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ18116225 - 91639
2ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ19116225 - 91639
3ΚΕΡΚΥΡΑ19123427 - 171039
4ΤΡΙΚΑΛΑ1996428 - 161233
5ΚΑΛΛΙΘΕΑ1994619 - 14531
6ΛΑΜΙΑ1986523 - 18530
7ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ1968514 - 12226
8ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ1975715 - 16-126
9ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ1973919 - 19024
10ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ1866615 - 16-124
11ΧΑΝΙΑ1956817 - 20-321
12ΖΑΚΥΝΘΟΣ1955918 - 18020
13ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ1955912 - 22-1020
14ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ1947810 - 15-519
15ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ1854918 - 28-1019
16ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ19541016 - 27-1119
17ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 20051845912 - 20-817
18ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ17431113 - 30-1715
πηγη:  www.ioniansports.gr

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Συγκλονίζει η 28χρονη - "Βοηθήστε με να νικήσω τον καρκίνο"! - Απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω facebook


Συγκλονίζουν τα λόγια της 28χρονης Διονυσίας καθώς κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω διαδικτύου.
Η Διονυσία, διαγνώστηκε με πολύ σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά. Η ίδια και η οικογένειά της ζητάει στήριξη και βοήθεια προκειμένου να φύγει άμεσα στο εξωτερικό στην Αμερική σε μια εξειδικευμένη κλινική.
Στα κοινωνικά δίκτυα και στο facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα, στην οποία γίνονται μέλη όλοι όσοι συμπαραστέκονται στον αγώνα της. Ηδη σήμερα το πρωί η σελίδα απαριθμεί σε 2000 μέλη.
Την έκκληση για βοήθεια στα social media κάνει η ίδια γράφοντας:
Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια.
Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.
Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί.
Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα.
Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω.
Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ=ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΠΟΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ....... ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0-0
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΠΣ !!!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΥΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΤΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΕ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!
ΒΑΡΝΤΕΣΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΠΑΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙ .
ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!
ΚΑΛΑ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ 2009 ,, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυθημερόν στη Ζάκυνθο

Oλοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (6/2-15:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Πιπίνη, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Κονέ, Παρπέξ, Σουνά, Πολίτη, Καμαρά, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη.
Εκτός έμειναν οι Κρητικός, Λαγός, Γκότοβος που δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», οι τιμωρημένοι Τζιώρας και Φατιόν καθώς και οιΛίτσης, Αλμπάνης, Μαυρίδης.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τη Ζάκυνθο με πτήση τσάρτερ.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΗ !!!ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!

Μια σπουδαία μεταγραφή κατάφερε να κάνει η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Football League θα κάνει δικό της παιδί έως το τέλος της σαιζόν τον επιθετικό Ανδρέα Σταματή. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι γιος του παλιού άσσου της ΑΕΚ Σταύρου Σταματή!
Ο Ανδρέας Σταματής είναι αυτό που έψαχνε η ομάδα της Ζακύνθου για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της. Είναι γεννημένος στις 12/5 του 1993 (23 ετών) έχε ύψος 1.84 και είναι επιθετικός. ο παίκτης χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Πανιώνιο στην ΑΕΚ όταν υποβιβάστηκε.  Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών,Πιερικό και Χανιά.
Έχει 56 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες και το κύπελλο με της 11 από αυτές να είναι στην Σούπερ Λιγκ. Ενώ είναι και δυο φορές διεθνής με την U19. Στην Ζάκυνθο θα βρει έναν παλιό γνώριμο από την ΑΕΚ τον Νίκο Κουρέλα όπου ήταν συμπαίκτες το 2012..
Ο παίκτης αναμένεται στην Ζάκυνθο την Πέμπτη για να υπογράψει το νέο του Συμβόλαιο

πηγη : www.ioniansports.gr

ΠΗΡΕ ΤΣΙΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Ζάκυνθος στην θέση του κεντρικού αμυντικού και ενός περιφερειακού επιθετικού!

Τον Βαγγέλη Τσιάμη από την Βέροια και τον Γιάννη Αντωνίου από την Λαμία απέκτησε η Ζάκυνθος!


Μετά τις ενημερότητες από ΙΚΑ και εφορία η Ζάκυνθος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες κινήθηκε και απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει το ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες την φανέλα της Ζακύνθου θα φορέσουν εντός των ημερών δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Τσιάμη και τον τον περιφερειακό επιθετικό Γιάννη Αντωνίου… Ο Βαγγέλης Τσιάμης γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1991 έχει ύψος 1.88 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μακροχώρι, απ” όπου το 2012 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος για την Αναγέννηση Γιαννιτσών Το 2014 πήγε στην ομάδα της Βέροιας και στην συνέχεια του ίδιου χρόνου δόθηκε δανεικός στον Αχαρναϊκό Αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει μετρήσει 35 συμμετοχές στη Football League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας.
ο Γιάννης Αντωνίου ήταν στο ροστερ της Λαμίας αλλα δεν ήταν πλέον στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού και έλυσε την συνεργασία του με την Λαμία. Είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός Στην καριέρα του, ξεκίνησε από την Ακαδημία Λαμίας και στη συνέχεια πήγε στον Αίαντα Λαμίας, όπου έμεινε  4 χρόνια. Έπαιξε για πρώτη φορά αντρικό πρωτάθλημα στον Ευρυτανικό και έπειτα συνέχισε στους έφηβους Λαμίας. Αργότερα έφυγε και ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό Λαμίας , καταλήγοντας στην μεγάλη ομάδα του Νομού Φθιώτιδας , τον ΠΑΣ Λαμία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζάκυνθος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση σεντερ φορ. Ισως τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η μεταγραφή από την κυακονίτρινη ΠΑΕ

πηγη: www.ioniansports.gr