Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

«Στημένα» τα Αχαρναϊκός-Καλλιθέα και Εργοτέλης-Χανιά

Το σωστότερο θα ήταν αυτές οι ομάδες να έφευγαν από την FOOTBALL LEAGE (Β ΕΘΝΙΚΗ) μαζί με τον αποκλεισμό τους από το κουπόνι τους στοιχήματος!!!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θεωρεί ύποπτες χειραγώγησης τις δύο αναμετρήσεις κι έβγαλε εκτός κουπονιών στοιχήματος τις 4 ομάδες

Ο χορός των φερόμενων «στημένων» στη Β” Εθνική καλά κρατεί…
Άλλα δύο ύποπτα χειραγώγησης ματς έκρινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία έβγαλε εκτός κουπονιών στοιχήματος τις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Εργοτέλης και Χανιά.
Για την ιστορία, η αναμέτρηση Αχαρναϊκός-Καλλιθέα για τα περυσινά πλέι οφ (14 Ιουνίου) έληξε 0-2, ενώ η κρητική μονομαχία της πρεμιέρας ανέδειξε νικητές τα Χανιά με 1-0 στο Παγκρήτιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Μενιδίου είναι η δεύτερη φορά που η ΕΕΑ θεωρεί παιχνίδι της χειραγωγημένο και τη βγάζει εκτός κουπονιών, αφού με απόφασή της στις 10Δεκεμβρίου είχε αποφανθεί το ίδιο και για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, που αφορούσε τα πλέι οφ της περυσινής σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.
Η σχετική ανακοίνωση των αποφάσεων της ΕΕΑ μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης (26/1) αναφέρει τα εξής: «Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.
Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ FOOTBALLLEAGE( Β ΕΘΝΙΚΗ)

Το κακό της πρόσωπο έβαλε η Ζάκυνθος μέσα στο «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών» και ηττήθηκε από τον Παναιγιάλειο «βουλιάζοντας» πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας! Οι νησιώτες φάνηκαν ασύνδετοι κουρασμένοι, χωρίς πάθος και πείσμα και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Άσχημο ξεκίνημα για τον Σέρβο τεχνικό Βάνια Ραντίνοβιτς που προφανώς δεν του άρεσε η ομάδα και από εδώ και πέρα θα έχει χρόνο για να δουλέψει. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Λινάρδος με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής στο 64΄ Προβληματισμός από τους φίλους της ομάδας από την άσχημη εικόνα των κυανοκίτρινων…
Έκει που πάει λίγο να χαμογελάσει το χειλάκι των κυανοκίτρινων φίλων της ομάδας, εχρεται και πάλι μια ήττα και ξανά από την αρχή… Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα αυτής της φετινής ομάδας που δεν λέει να ξεκολλήσει από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα. Και δώστου λογαρισμούς, και δώστου πόσους βαθμούς θα πάρουμε στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου. Αλλά όπως λέει και μια παροιμία «πολύ μέλι αλλά από τηγανίτα τίποτα» …
Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στην τελευταία θέση καταλήξαμε… Πως έγινε αυτό βρε παιδιά; όνειρο ζω αλλά ξυπνήστε με! Διότι δεν είναι όνειρο είναι εφιάλτης… Ακόμα έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Προέδρου Στέλιου Γούναρη που ενώ είχε τελειώσει το παιχνίδι έμεινε μόνος στις κερκίδες και αρκετή ώρα και κοιτούσε τον ουρανό… Τι να πει κανείς! Από τα γέλια και τα πανηγύρια στην πίκρα και στην στεναχώρια.. Μια κακή Ζάκυνθος, μια άσχημη Ζάκυνθος δεν μπόρεσε να κοιτάξει το παιχνίδι όπως έπρεπε! Λάθη επί λαθών!
Οι Κυαναοκίτρινοι “ήταν  ασύνδετοι, κομμένοι στη μέση, χωρίς ανάπτυξη και το χειρότερο χωρίς πάθος με όλα αυτά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο από αυτό που ήρθε και αυτό έγινε! Ο Βάνια Ραντίνοβιτς σίγουρα δεν έχει ευθύνη για όλο αυτό. Ο άνθρωπος είδε πλέον τι ακριβώς γίνεται… και πως από εδώ κα πέρα θα πορευτεί έχοντας εικόνα σε πραγματικές συνθήκες.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ή μάλλον η άσχημη από πλευράς Ζακύνθου! Πρόβλημα στην μεσαία γραμμή με το «καλημέρα», δεν μπορούσαν οι γηπεδούχοι να κρατήσουν μπάλα και να κάνουν σωστή ανάπτυξη καθώς το ασφυκτικό πρέσιγκ των «μελανόλευκων» δεν το επέτρεπε αυτό με αποτέλεσμα η ομάδα να κοπεί στην μέση και να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα… όχι ότι βέβαια οι φιλοξενούμενοι ήταν κάτι το τρομερό, απλά ήταν ένα κλικ συνέχεια πιο μπροστά σε όλες τις φάσεις.
Για μισή ώρα περίπου δεν υπήρχε καμιά αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες. ήταν ηλίου φαεινότερον ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό για να κάνουν δύσκολη την ζωή των Αιγιωτών… Ο Ζαϊρί ήταν κινητικός, άλλαζε συνεχώς θέσεις αλλά όχι απειλητικός. Ο Καραμαλίκης έπαιζε συνέχεια με πλάτη αλλά δεν είχε στηρίγματα, Ο Ναζίμ και Ορφανίδης μπλοκαρίστηκαν και δεν μπορούσαν να πάνε την ομάδα πιο ψηλά, αν και ο Νιγηριανός ήταν καλός και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ!
Στο 41΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία όταν ο Σκαρτσίλας έδωσε στον Λινάρδο ο τελευταίος σούταρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πολίτη! Στην επανάληψη… στο ίδιο έργο θεατές, Η Ζάκυνθος βγήκε και πάλι από τα αποδυτήρια όπως και στο πρώτο ή μάλλον λίγο χειρότερα… Αν και στα πρώτα λεπτά πήγε να κάνει την ζημιά στους φιλοξενούμενους Στο 48” μια κεφαλιά του Καραμαλίκη δεν ήταν δυνατή και απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.
Στο 53΄ ο Γραικός έβγαλε σέντρα ο Καραμαλίκης κατέβασε την μπάλα με το στήθος από καλή θέση σουτάρισε αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων…
Στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν όταν ο Ομάρ άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Λινάρδο και ο τελευταίος από με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να ακουμπήσει στα ακροδάχτυλα του Πολίτη εν συνεχεία στο κάθετο δοκάρι και βασανιστικά αργά στα δίχτυα της Ζακύνθου! Αυτό ήταν… η Ζάκυνθος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, να μπει στο παιχνίδι, να το παλέψει, το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή δεν διορθώθηκε ποτέ  αφού κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει το παιχνίδι και να βρει η ομάδα σωστά, οργανωμένα με αξιώσεις.
Ενα σουτ του Ναζίμ ανάγκασε τον Αθανασόπουλο να κάνει τρομερή απόκρουση και να βγάλει την μπάλα κόρνερ στο 86΄… Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο. Ο Παναιγιάλειος «κλείδωσε» το ματς και η Ζάκυνθος δεν μπορούσε να κάνει ίχνος ευκαιρίας. “Έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Παναιγιαλειο να φεύγει από το «Φιόρο του Λεβάντε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης και την Ζάκυνθο να μένει στην τελευταία θέση του πίνακα!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Βάνια Ραντίνοβιτς
Πολίτης, Γραικός (74΄ λ. τρ. Κουρέλλας), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Καμπούρης (32΄ λ. τρ. Ταυταρίδης), Ναζίμ, Μεντούρ (60΄ Πέττας Νίκ.), Ορφανίδης, Κάρδαρης, Ζαϊρί, Καραμαλίκης
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Πέττας Νίκ., Κουρέλλας, Πέττας Ραφ., Λέκκας, Ταυταρίδης, Ζέλιος
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Χρήστος Παρασκευόπουλος
Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κριτσμάρεβιτς, Πέρεθ (80΄ Γκούφας), Γκοτσούλιας, Λινάρδος (66΄ Μπουρλάκης), Ρομπέρτο Νέδες, Κολόκας, Σκαρτσίλας, Σπίνουλας
Αναπληρωματικοί: Τσάπαλος, Μπουρλάκης, Γκούφας, Φωτιάς, Στίκας, Ρέλλας, Γκουτσίδης

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGE (Β ΕΘΝΙΚΗ )

Άλλη μια ομάδα κατέληξε στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ ,καθώς κύρια αίτια αυτής της αποχώρησης αποτέλεσαν ο μεγάλος αριθμός προσφύγων και τα οικονομικά προβλήματα προς το ΙΚΑ . Πλέον δύο ομάδες αποτελούν παρελθόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ( όλα αυτά σηνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα! !)
Έτσι μένουν ακόμα δύο θέσεις για τον υποβιβασμό στην Γ εθνική !!



ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΌΓΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΓΗΠΕΔΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΉ ΚΑΙ ΠΆΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ !!
ΠΑΜΕ ΖΑΚΥΝΘΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

+6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ FOOTBALLEAGE(Β ΕΘΝΙΚΗ)

Ο Εργοτέλης αποχωρεί από το πρωτάθλημα οριστικά και την άλλη αγωνιστική θα πάρουμε ξεκούραστα 3 βαθμούς σε έδρα που ακόμα και τα Τρίκαλα σκόνταψαν..Ένας αντίπαλος μας για τον υποβιβασμό έφυγε από την μέση και θα τον ακολουθήσουν και άλλοι 3 έιτε αγωνιστικά είτε λόγο οικονομικού.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!!
ΚΡΙΜΑΑΑΑΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αναμενόμενη ήττα... για τη Ζάκυνθο 2-0 από την ΑΕΛ

Για την Ζάκυνθο που δέχτηκε γκολ σε κομβικά σημεία (1΄ και 45΄) και επιστρέφει στο νησί με το μυαλό στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό.

Το πάλεψε η Ζακυνθινή ομάδα κυρίως στο β΄ μέρος και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Την ομάδα παρακολούθησε ο νέος τεχνικός Βάνια Ραντίνοβιτς και ο βοηθός του που αναμένονται το πρωί της Δευτέρας στο νησί για να πιάσουν δουλειά…

Τη μοναξιά στην πρώτη θέση της Β” Εθνικής συνεχίζει να απολαμβάνει η ΑΕΛ, που νίκησε την Κυριακή (17/1) με 2-0 τη Ζάκυνθο στο «ΑΕL FC Arena» για τη 15η αγωνιστική.
Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς φρόντισαν να επιβάλουν από την αρχή της αναμέτρησης το ρυθμό τους, πέτυχαν και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη αρκέστηκαν στο να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα.
Από την πλευρά τους, οι νησιώτες, που είχαν υπηρεσιακό τεχνικό τον Δημήτρη Νόλη, δεν κατάφεραν να δείξουν πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και μοιραία δεν απέφυγαν την ήττα, που τους κρατά στη 17η θέση με 13 βαθμούς.
Οι Θεσσαλοί, λοιπόν, μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό ο Ουρτάδο με θαυμάσιο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ, προσπαθώντας εν συνεχεία να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Πολίτη και για ένα δεύτερο τέρμα, όπως με την κεφαλιά του Μπόγιοβιτς που έφυγε λίγο άουτ στο 31′.
Εντέλει, το δεύτερο γκολ ήρθε λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Μπόγιοβιτς αυτή τη φορά να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά στο 45′ και ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπουντόπουλος.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ΑΕΛ έριξε αισθητά την απόδοσή της από το 60′ και μετά και είχε προβλήματα στην ανάπτυξή της, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη Ζάκυνθο να βγει σε αντεπιθέσεις και να επιδιώξει να φανεί απειλητική, αν και πέρα από μια κεφαλιά του Κρολ στο 83′ που πέρασε ελάχιστα άουτ δεν κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό.
Το σφύριγμα της λήξης, λοιπόν, βρήκε δίκαια νικητές τους «βυσσινί», που πήραν ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμούρης του Συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Τζιλίρη και Γιαννίκο.
Κίτρινες: 11′ Μονιάκης, 67′ Ουρτάδο, 82′ Κομεσίδης – 70′ Ζαϊρί.
AEΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (67′ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (74′ Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (62′ Λαμπρόπουλος).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ Ορφανίδης (85′ Αναστασιάδης), Ζαϊρί, Κρολ, Μεντούρ (72′ Κάρδαρης), Ζέλιος (55′ Λέκκας).
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ



ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΚΚΑ(ΖΑΚΥΝΘΟΣ)




ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΦ(ΛΑΡΙΣΑ)





Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-0

 ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
2-0

 Μείνετε συντονισμένοι , μιας και στις 15.00 θα συνδεθούμε με το ael fc arena της Λάρισας για να παρακολουθήσουμε μαζί τη ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ- ΑΠΣ Ζάκυνθος για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην εξέδρα του υπερσύγχρονου γηπέδου βρίσκεται ο νέος 
προπονητής του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ Vanja Radinovic για να παρακολουθήσει την νέα ομάδα του.


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ REFRESH ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι

Ενδεκάδα Ζακύνθου : Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ, Ορφανίδης, Ζαιρί, Κρολ, Μεντούρ, Ζέλιος


Στον πάγκο της Ζακύνθου κάθονται οι: Παπαδόπουλος, ταυταρίδης, Πέττας Ν., Λέκκας, Αναστασιάδης, Πεχλιβανόπουλος και Καρδάρης.

Ενδεκάδα Λάρισας: Ξενοδόχοφ,  Μασούρας,  Μονιάκης,  Βέρτζος, Κομεσίδης,  Μπανούση , Ουρτάδο , Μπουντόπουλο ,  Κουτσιανικούλη , Μπόγιοβιτς  Μαρουκάκης. 


Στον πάγκο της ΑΕΛ θα κάθονται οι Καβουσάκης, Ροβίθης, Χάμος, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Λαμπρόπουλος και Κρητικός.

1':ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΡΤΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ 1-0
5':ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ -ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0
10': κίτρινη κάρτα ο Μονιάκης για την ΑΕΛ
10': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 1-0 
14': Σέντρα του Κουτσιανικούλη για την ΑΕΛ κεφαλιά Μαρουκάκη αποκρούει ο γκολκίπερ της Ζακύνθου και ο βοηθός σηκώνει στη σημαία για οφσαιντ ο Μπουντόπουλος που μπήκε μετά στη φάση στο 13 λεπτό.
15': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 1-0 
17': Εκτέλση κόρνερ για ΑΕΛ με Μπουντόουλο σουτ σε κίνηση ο Κομεσίδης η μπάλα ψηλά άουτ 
20':  ΑΕΛ-Ζάκυνθος 1-0 
22': Σουτ του Ουρτάδο για την ΑΕΛ η μπάλα έφυγε άουτ
25': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 1-0 
28': Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Μονιάκης απευθείας άουτ 
30': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 1-0 
31': Σέντρα του Μπουντόπουλου για την ΑΕΛ απο δεξιά κεφαλιά Μπόγιοβιτς η μπάλα φεύγει μόλις άουτ
32': Εκτέλση κόρνερ για ΑΕΛ με Μπουντόπουλο πέρασε ανεκμετάλλευτο 
33': Σουτ του Μπουντόουλου για την ΑΕΛ η μπάλα ψηλά άουτ 
33': Σουτ του Ζαιρί για τη Ζάκυνθο άστοχο άουτ
34': Ζητάει πέναλτι η ΑΕΛ σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη ο διαιτητης λέει συνέχεια
37': Σουτ του Ζαιρί κεφαλιά αποκρουση του Μπανούση κόρνερ για τη Ζάκυνθο 
38': Εκτέλεση κόρνερ του Ζαιρί για Ζάκυνθο πέρασε ανεκμετάλλευτο
39': Πάσα του Μπόγιοβιτς στο Μπουντόπουλο κάνει το σουτ μπλοκάρει ο Πολίτης
40': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 1-0 
41': Σέντρα Κουτσιανικούλη για την ΑΕΛ τελευταία στιγμή σώζει ο Πολίτης
45': ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΛ Μπουντόπουλος κεφαλιά Μπόγιοβιτς 2-0 για την ΑΕΛ 
Ημίχρονο ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0 
Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

47': Ευκαιρία για την ΑΕΛ πάνω στη γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί της Ζακύνθου
Πιέζει η ΑΕΛ
50': Σουτ του Κουτσιανικούλη για την ΑΕΛ η μπάλα ψηλά άουτ
51': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0
52': Σουτ του Ζέλιου για τη Ζάκυνθο η μπάλα ψηλά άουτ
53': Σουτ του Μπουντόπουλου σώζει ο γκολκίπερ της Ζακύνθου από κοντά ανατροπή Μαρουκάκη από αμυντικό της Ζακύνθου δεν δίνει πέναλτι. Διαμαρτυρίες για το διαιτητή δεύτερη φάση πέναλτι που ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί ο αγώνας
55': Αλλαγή για Ζάκυνθο Λέκκας εντός Ζέλιος εκτός
56': Σουτ του Ορφανίδη για Ζάκυνθο η μπάλα ψηλά άουτ
Πολλά παράπονα της Λάρισας για το διαιτητή 
60': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0 
62': Αλλαγή για την ΑΕΛ Λαμπρόπουλος εντός Μπόγιοβιτς εκτός
65': Σουτ του Ζαιρι για Ζάκυνθο μπλοκάρει εύκολα ο Ξενοδόχοφ
66': Σουτ του Ουρτάδο για την ΑΕΛ η μπάλα ψηλά άουτ
ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0
67': Κίτρινη κάρτα ο Ουρτάδο για την ΑΕΛ
Αλλαγή για την ΑΕΛ Ροβίθης εντός Μπουντόουλος εκτός 
68': Σέντρα του Μονιάκη από τα αριστερά για την ΑΕΛ σουτ του Ροβίθη μπλοκάρει εύκολα ο Πολίτης
70': Κίτρινη κάρτα ο Ζαιρί για Ζάκυνθο
70': ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0 
71': Νέο πέναλτι ζητάει η ΑΕΛ σε ανατροπή του Μαρουκάκη τίποτα λέει ο διαιτητής 
72': Αλλαγή για την Ζάκυνθο Κάρδαρης εντός Μεντούρ εκτός
75': Αλλαγή για την ΑΕΛ Κρητικός εντός Κουτσιανικούλης εκτός 
ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0 
77': Ευκαιρία για την ΑΕΛ με Μασούρα που πέρασε όποιον βρήκε έκανε το σουτ αλλα σώζει ο Πολίτης
81': Σουτ του Ζαιρί για Ζάκυνθο η μπάλα φέυγει άουτ
83': Κίτρινη κάρτα ο Κομεσίδης για την ΑΕΛ 
84': Εκτέλεση φαόυλ του Ζαιρί για Ζάκυνθο κεφαλιά του Κρόλ η μπάλα φέυγει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ξενοδόχοφ 
85': Αλλαγή για Ζάκυνθο Αναστασιάδης εντός Ορφανίδης εκτός 
90': Σουτ του Ναζίμ για Ζάκυνθο μπλοκάρει ο Ξενοδόχοφ
3 τα λεπτά των καθηστερήσεων
Τελικό ΑΕΛ-Ζάκυνθος 2-0
Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε!!!!!!

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Για την λάρισα αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή της Ζακύνθου.

Η ΖΑΚΥΝΘΑΡΑ αντιμετωπίζει την Κυριακή(17/01 ,15:00) την ΑΕΛ , με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα , που θα την βοηθήσει να ξεκολλήσει από την γραμμή του υποβιβασμού.
Μετά την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή , χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα εκτελέσει ο Δημήτρης Νόλης. Εκτός αποστολής έχουν τεθεί λόγο τραυματισμού οι εξής : Ραφαήλ Πέττας, Σπύρος Αποστόλου,Στάθης Καραμαλίκης , ενώ ο Βοσνακίδης ταλαιπωρειται από μια ίωση.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής παίκτες: Παπαδόπουλος (Πάντσος),Πολίτης,Κουρέλλας,Πεχλιβανόπουλος,Καμπούρης , Ταυταρίδης , Κυριακίδης, Γραίκος,Πέττας Νίκος, Ναζιμ , Μεντούρ, Λέκκας , Κρολ , Ορφανίδης, Κάρδαρης,Μυλιόρδος, ΖΑ'Ι'ΡΙ και Αναστασιαδης!!!


Ας θυμιθουμε την νικη μας απεναντι στην Παε Λαρισα μεσα στο δημοτικο σταδιο Ζακυνθου με σκορ 2-1


ΠΑΜΕ ΖΑΚΥΝΘΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 Διάδοχος του Τζιανλούκα Κολονέλο, θα είναι (σύντομα) ο
Βάνια Ραντίνοβιτς.!!!!
(Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ)
Πρόκειται για 43χρνο Κροάτη τεχνικό, γεννημένο στο Σπλιτ, με τον οποίο η διοίκηση του νησιού του Ιονίου ήρθε σε καταρχήν συμφωνία μαζί του.
Ο Ραντίνοβιτς ως ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και σε επίπεδο ανδρών αγωνίστηκε στις Ραντνίτσκι (1991-1992) και ΟΦΚ Βελιγραδίου (1992-1996). Μάλιστα ήταν διεθνής με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας U-16 και U-19.
Κι ως προπονητής ο Ραντίνοβιτς έχει κοουτσάρει τις ΟΦΚ Βελιγραδίου (1999-2000) και ακολούθως από το 2004 ήταν στις ακαδημίες της Παρτιζάν. Μάλιστα ακολούθως ήταν προπονητής στις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Σερβίας/Μαυροβούνιο πριν αναλάβει το 2014 την Μπεζάνιγια (2014-2015) και έναν χρόνο μετά την Τσεαλάουλ.
Ο Ραντίνοβιτς αναμένεται να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Ζακύνθου από την προσεχή Δευτέρα (18/1) και υπάρχει η διάθεση από τη διοίκηση της ομάδας την προηγουμένη, την Κυριακή (17/1), να βρεθεί στις κερκίδες του AEL FC Arena και να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Λάρισα. Σε ένα παιχνίδι όπου στην άκρη του πάγκου του θα είναι ο Δημήτρης Νόλης.