Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΟ "ΕΛ ΠΑΣΟ" ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ



Η ομάδα του Ιονίου απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Ελ Πάσο» και πήρε σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της παραμονής.
Πάλι με τον… εαυτό της θα πρέπει να τα βάλει η Καλλιθέα. Για τέταρτο σερί ματς, η ομάδα του Καραδήμου προηγήθηκε στο σκορ, είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, παραχωρώντας αυτή τη φορά ισοπαλία 1-1 στη Ζάκυνθο στο «Ελ Πάσο» τη Δευτέρα (7/3) στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και 20 τελικές προσπάθειες, οι 8 από τις οποίες στην εστία, αλλά την… πάτησαν ξανά.
Η Ζάκυνθος εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις δικές της 7 τελικές και έφερε το ματς στα ίσα, παίρνοντας έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Στα… ευτράπελα του ματς η σχεδόν πεντάλεπτη διακοπή στο πρώτο μέρος, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση που… βύθισε στο σκοτάδι το γήπεδο.
Δυνατά μπήκε η Καλλιθέα στο ματς και νωρίς νωρίς πήρε το προβάδισμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασένα μόλις στο 10ο λεπτό. Η υπεροχή ήταν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων και έφτασε ακόμα και στο 75%-25% στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά κάπου εκεί ο ρυθμός των δύο ομάδων ανακόπηκε, λόγω της διακοπής του ματς δύο φορές λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.
Όταν το ζήτημα λύθηκε, η Καλλιθέα ξαναβρήκε σταδιακά τα πατήματά της και «έψαξε» το γκολ, αλλά δεν το βρήκε, παρά τον ιδιαίτερα… δραστήριο Μπελλή που δοκίμαζε συχνά το πόδι του.
Στον αντίποδα, η Ζάκυνθος αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα και υπέκυπτε σε πολλά αβίαστα λάθη, που την μετέτρεψαν σε… θεατή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους. Σημάδια… ζωής έδειξε κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του 45λεπτου, αλλά αυτό που θυμάται περισσότερο είναι ένα σουτ του Ναζίμ που κατέληξε άουτ, στις μία από τις δύο τελικές τις προσπάθειες.
Τα ηνία παρέμειναν στην ομάδα του Καραδήμου και στο δεύτερο μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα η Ζάκυνθος έφερε στο 53ο λεπτό το ματς στα ίσα με τον Σταματή. Η είσοδος του Κουρέλλα άλλαξε τα δεδομένα, με τον άσο της ομάδας του Ιονίου να έχει συμμετοχή και στη φάση του γκολ και να δίνει νέα επιθετική… πνοή στους νησιώτες.

Μετά το γκολ, η Ζάκυνθος είχε ένα καλό διάστημα, όπου πίεσε και για δεύτερο γκολ, αλλά όταν η Καλλιθέα συνήλθε μετά το… σοκ, πήρε ξανά τον έλεγχο του ματς. Η κατοχή πέρασε πάλι στο στρατόπεδό της, όπως και οι τελικές, αλλά παρά την πίεση δεν έφτασε στο πολυπόθητο δεύτερο τέρμα, «πετώντας» άλλους δύο βαθμούς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Μουκτάρης, Νόνης, Σταύρου, Τζάκσον, Μπούζας (77’ Τσίπρας), Τεγούσης, Φράγκος (55’ Ντουρμισάι), Φαρία (44’ Κατσικογιάννης), Μπέλλης, Μασένα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ναζίμ (86’ Αποστόλου), Ζέλιος, Ζαϊρί (90’ Ν. Πέττας), Λέκκας (52’ Κουρέλλας), Κρολ, Σταματής.

πηγη : www.zantesport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου